inmu vinder andenpladsen for Best New Rehab Product ved Health & Rehab Scandinavia.

Det kom som en dejlig overraskelse da inmuRELAX var nomineret som finalist i kategorien Best New Rehab Product ved Health & Rehab Scandinavia, 15-17. maj i Bella Centret, København.

“inmuen har et utroligt smukt design. Den er designet til at ligne en pude. Den kan ligge på en sofa uden at nogen tænker over at det et hjælpemiddel. Dens udtryk er det vi finder gør den unik: det ligner ikke et hjælpemiddel,” siger Tina Nør Langager, formand for Ergoterapeutforeningen.

Samarbejdet mellem funktionalitet og design var en af de tungestvejende årsager til nomineringen.

“inmuRELAX er lavet af kvalitetsmaterialer. Det spiller musik der tilpasser sig kroppens bevægelser. Når du falder i søvn stopper den med at spille af sig selv. Det gør inmu til et uhyre funktionelt produkt der giver ro, fred – også i mindfulness terapi.

Den kan bruges af en bred skare, hvad end det er personer der lider af demens, fysiske, eller psykiske lidelser. Men vi ser et langt større perspektiv for inmu, hvor den også bruges i forbindelse med stress-relaterede problemer,” konkluderer Tina Nør Langager.

De øvrige nominerede var Scallop Pediatric Seating fra R82 og vinderen DC Home Elevator.