Vælg en side

inmu nomineret som Best New Rehab Product ved Health & Rehab Scandinavia

 

Det kom som en glædelig overraskelse da inmuRELAX blev udtaget som finalist i kategorien Best New Rehab Product ved Health & Rehab Scandinavia fagmessen, der blev afholdt 15-17 maj i Bella Centret.

”inmu’en har et utroligt smukt design. Den er lavet til at ligne en pude, som man uden problem kan have liggende i sofaen, uden at der bliver lagt mærke til at inmu’en er et hjælpemiddel. Det er et udtryk vi finder unikt ved alle tre nominerede produkter: at de ikke fremstår som handicaphjælpemidler,” udtaler Tina Nør Langager, formand i Ergoterapeutforeningen i sin begrundelse for nomineringen.

Man har lagt særlig vægt på samarbejdet mellem funktionalitet og design i nomineringen.

”inmuRELAX er fremstillet i et lækkert materiale. Den har indbygget musik, der spiller ud fra kroppens bevægelser. Falder man i søvn, stopper den med at spille af sig selv. Det gør inmu’en funktionel til at give beroligelse og i mindfullness.

Den retter sig mod en bred målgruppe, blandt andet demente og mennesker med udviklingshæmninger. Men vi kan se at inmu’en har et meget bredere perspektiv, også for borgere med andre stressrelaterede problemer,” uddyber Tina Nør Langager.

De andre tre nominerede var Scallop Pediatric Seating fra R82, og vinderen DC Home elevator.